![]() |
|
|
|||
|
|||
|
докога ще продължават безобразията от страна на вик. стара загора господа общинари? председател съм на управителния съвет на блок на ул."генерал столетов" 90 вх.в. на 26.01 2010г.изби канализационната шахта на входа в мазетата. на 27.01 се обадих на канализационни услуги във вик стара загора. след уговорката че ако се вдигне околната температура ще бъде изпратен екип след обед около 15 часа пристигна кола която се зае да си извърши работата за която е повикана като за целта бе платена сума на вик на стойност 90,00лева. точно след 2 седмици на 11.02. 2010г.шахтата се запуши отново. за целта аз направих рекламация за може би не добре свършена работа на 27.01. дойде отново екип заедно със технически ръководител от вик със техника които започнаха да си довършват работата за което им се плати 45,00лв. въпроса ми е: каква е тарифата за тази услуга от страна на вик? ако е 90,00лв. защо на втория случай взеха 45,00лв. не е ли това едва ли не мълчаливо признание за не добре извършена услуга и защо трябва да им се плаща отново. иначе господата си казаха че ние сме си запушили шахтата. е както винаги ние сме си виновни и трябва да си плащаме иначе по техни думи " знаете ли колко ще ви вземат частниците". ами не знам колко ще ми вземата но аз на вик платих 135лв. сигурно толкова щяха да ми вземат и " частниците" но поне хората щяха да си свършат доста по съвестно работата. ами благодаря ви господа от вик но аз повече няма да се възползвам от вашите услуги. друг е въпроса на колко пъти имаше думи от сорта "абе дай 100 лева и ще се оправим" и " плати си на ръка за да изчистим нечистотиите" които останаха след тяхната офанзива. айде стига вече с тази корупция господа от в и к. и така благодаря ви за вашата работа. благодаря ви за отношението което проявявате към тези които ви осигуряват заплатите. със тази немарливост с която работите дълго няма да изкарате.
|
|
|
|||
|
|||
|
едва ли е изненада констатация като тази, че "вик" ремонтират така, че след месец отново да има какво да ремонтират. по същия начин стои въпроса и с дупките по пътя - всяка година се правят ремонти на едни и същи дупки. това обаче е въпрос, от решаването на който общината се дистанцира. дори и в правилата го пише
![]() |
![]() |
| Инструменти за темата | |
| Покажи режимите | |
|
|