![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Сещатели се защо аз съм първия които пише по тази тема?
Защото пишем само когато сме недоволни от нещо. Ето сега е момента да изкажа своите благодарности на двама общински служители това са НЕДЕЛЧО МАРИНОВ и НУНЬО ЕНЕВ за мен са хората които си разбират от работата и я вършат както трябва.Имат подход и уважение към всеки и общуването с тях удоволстие за гражданите.Предполагам че общината ги е отценила и знае за тяхните знания и умения. Тук ще спомена и целия отдел ГРАЖДАНСКО СЪСТОЯНИЕ начело с г-жа НЕЙЧЕВА и екипа на строителните техници и лично ВЕСКА САНДЕВА. Според мен това са най-отзивчивите служители в нашата община. СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ ОТ МЕН!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Вършат си работата хората затова нямаше до този момент изразени никакви негативизми към техните отдели. |
|
|
|||
|
|||
|
Щом не нещо специално.....хвала на такива служители :d:d
| Покажи режимите | |
|
|