![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Моля, за отговор на въпрос на който ми се отговаря по различен начин няколко пъти на няколко места.
![]() Ако например се казвам: Христина Димитрова Георгиева-Стоянова и съм с постоянен адрес в гр.Гълъбово. Но в един слънчев ден се разведа и искам постоянния ми адрес да бъде гр.Стара Загора и името ми/след решение на Радневски и Старозагорски съд/ Христина Димитрова Георгиева какви документи и т.н ми трябват за да си сменя и постоянния адрес и фамилията. Моля да ми ги опишите малко по-подробно. |
|
|
||||
|
||||
|
Уважаема госпожо,
При влязло в сила решение за развод е постановено съпругата дали запазва или възстановява името си преди брака. Съобщението за развод се обработва в общината, където е постоянния адрес на лицата и местонахождението на съда присъдил развода. В едномесечен срок от влизане в сила на съдебното решение /според закона за документите за самоличност/ сте задължена да смените лична карта, шофьорска книжка. Промяната на документите се извършва по постоянен адрес. След това с валидната си карта можете да предприемете мерки за промяна на настоящ и постоянен адрес. |
|
|
|||
|
|||
|
Добре де. Аз не съм от Гълъбово.Само по време на брака съм живяла там. След развода като трябва да си сменя фамилията аз трябва или да излъжа че продължавам да живея там или да си измисля друг адрес.
Има ли логика? Аааа и шофьорска книжка, предпочитам да карам с риск отколкото и нея да сменям два пъти. Май има малко проблеми със закона за документите за самоличност. Само гледат как да ти вземат парите. |
|
|
||||
|
||||
|
Цитат:
Но .......... както е казал великият Шекспир ...... "As you like it....." в превод - "Както ви се хареса....." |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
![]() |
| Инструменти за темата | |
| Покажи режимите | |
|